Akhirnya.. Aku berazam nak buat blog berbahasa ibunda.. Bahasa melayu..

Aku la tue

Salam dan selamat datang ke blog aku yang bernama ” Nak Habaq Mai Kat Hampa”. Untuk pengetahuan hampa, sebelum ni aku ada buat blog juga, tapi dalam bahasa english muhdsyafiq.com. Disini aku nak buat blog dalam bahasa melayu pula. Bukan apa, senang la sikit aku nak hantam ja tulis apa apa pun. Takyah la translate teruk-teruk dalam bahasa mat salleh dah. Jadi kalau nak beli domain baru pun, aku rasa buang duit ja. Jadi, apa nak buat.. Aku create la subdomain. Apa itu subdomain? Nanti aku akan ceritakan dalam post yang akan datang. Blah dulu…

Related Posts with Thumbnails

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

One thought on “Akhirnya.. Aku berazam nak buat blog berbahasa ibunda.. Bahasa melayu..

Leave a Reply