Software terbaik untuk kanak-kanak mempelajari Al-Quran

Dengan perkembangan teknologi maklumat pada zaman ini, kita tidak perlu lagi bersusah payah kayuh basikal kerumah tok guru untuk belajar membaca Al-Quran. Hanya dengan sebuah komputer atau laptop sudah memadai untuk kita belajar sendiri dirumah atau dimana-mana sahaja.

Software ini adalah bagi aku yang terbaik untuk anak-anak yang masih kecil, tak kiralah umurnya baru 2 tahun. Aku telah try bagi anak aku belajar melaluinya dan Insya-Allah, anak aku baru berumur 2 tahun telah pandai mengeja huruf Al-Quran. Aku cuma biarkan anak aku main belajar sendiri saja. Alhamdulillah, dah pandai pun anak aku.

Disini link dia kalau nak download, kat sini

Related Posts with Thumbnails

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply