Yahoo.. streamyx aku dah ok..

Selepas menelefon streamyx byk kali, akhirnya streamyx aku dah boleh pakai. Nak tau apa problemnya? Kontraktor telefon yang datang pasang minggu lepas tak buat jumper dekat kabinet telekom kat tepi jalan rumah aku. Jadi, modem aku tak rosak pun. Jadi, telekom dah jumper kat ibu sawat pun x guna la sebab dekat kabinet tak buat jumper pun. Sebab tu la lampu ADSL aku padam. Apapun, Alhamdulillah.. Aku dah guna internet dirumah. Senang la aku nak update blog dan buat urusan online lain. Di sertakan disini screenshot kelajuan internet aku. Pakej aku ambil 1mb tapi tgk picture nie dah lebeh 2mb speed dia. Ok latu. Anda jika nak buat speedtest try lah disini speedtest.net atau pingtest.net untuk uji kualiti connection internet anda.

Related Posts with Thumbnails

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Leave a Reply